- 200 g Rode Bessen
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Kerst pannacotta met witte chocolade en vers fruit op tafel.
- Laat de gelatine weken in koud water.
- Doe crème fraîche, suiker en de in stukjes gehakte chocolade in een pan met dikke bodem en laat al roerende, op matig vuur, rustig aan de kook komen.
- Roer er, van het vuur af, de goed uitgeknepen gelatine door. Blijf 5 minuten roeren en laat daarna afkoelen tot het een beetje dik begint te worden, wel af en toe even roeren.
- Was en droog intussen de bessen, schil de kiwi's en snijd ze in dunne, halve plakjes.
- Schep wat bessen in de glazen, schep hierop een laagje chocoladecrème, vervolgens de kiwi, zodat er wat stukjes rechtop tegen de zijkant van het glas staan.
- Eindig met de rest van de crème.
- Garneer met wat rode bessen bovenop en een takje bessen over de rand van het glas.
- Zet de glazen voor minstens 4 uur in de koelkast.