Kare (japans curry)

Kare (japans curry)

Smulweb imageSmulweb

Een japanse curry zoals deze wil je vaker eten! De combinatie van verschillende ingrediënten als rundvlees, appel en groenten zorgen voor een verrassende smaak. De goede kwaliteit curry roux maakt het geheel af. Smaakt heerlijk met rijst!

120 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Japanse curry roux

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Kare (japans curry) op tafel.

  1. Verhit de olie in een grote pan.
  2. Voeg het vlees toe en bak het vlees aan alle kanten.
  3. Zet het vlees opzij.
  4. Voeg de uien toe en bak tot ze zacht zijn.
  5. Voeg het rundvlees en rundvleesbouillon toe.
  6. Breng aan de kook, laat zachtjes garen totdat het rundvlees uit elkaar valt, ongeveer 2-3 uur.
  7. Voeg de wortelen, aardappelen, appel, honing en curry roux toe. Eventueel nog wat bouillon.
  8. Roer tot de curry roux volledig is opgelost.
  9. Breng aan de kook, en laat verder sudderen tot de groenten gaar zijn, ongeveer 20 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry