Thaise mosselen met peper koriander en citroengras

Thaise mosselen met peper koriander en citroengras

Smulweb imageSmulweb

Deze Thaise mosselen met peper, koriander en citroengras zijn een heerlijk gerecht voor op de camping. Bereid deze in een wok en serveer met een fris biertje. Eet smakelijk!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 6 Sereh / Citroengras
  • 3 takjes Koriander (takje)
  • 10 Limoenblaadje
  • 150 g Sesamolie

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Thaise mosselen met peper koriander en citroengras op tafel.

  1. Controleer de mosselen stuk voor stuk en kijk of ze stevig dicht zitten.
  2. Verwarm de sesamolie in een wok. Voeg de rode pepers, knoflook, citroengras, gember, korianderstelen en limoenblad toe en bak dit even aan.
  3. Voeg het sap van de limoenen toe en daarna de vissaus. Roer goed door en voeg vervolgens de mosselen toe.
  4. Zet het vuur hoog en zet het deksel op de pan. Schud de mosselen drie tot vier keer om.
  5. Serveer de mosselen met veel korianderblad.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden