Pangasius met mosterd sinaasappelsaus

Pangasius met mosterd sinaasappelsaus

Smulweb imageSmulweb

Makkelijk, snel en overheerlijk recept voor pangasius met mosterd sinaasappelsaus. Heerlijk als hoofdgerecht en binnen mum van tijd klaar! De saus van sinaasappelsap en mosterd zorgt voor een zoetfrisse smaak.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 ml Sinaasappelsap

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pangasius met mosterd sinaasappelsaus op tafel.

  1. Bestrooi de vis met zout en peper.
  2. Verhit de olijfolie in de pan en bak hierin de pangasiusfilet.
  3. Verhit de boter in een sauspannetje en fruit hierin de sjalotjes glazig.
  4. Voeg sinaasappelsap en mosterd toe en laat dit vijf minuten zachtjes inkoken.
  5. Maak de saus op smaak met zout en peper en garneer met dille.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen