Vegetarische pikante wokschotel met rijst

Vegetarische pikante wokschotel met rijst

Smulweb imageSmulweb

Een vegetarische pikante wokschotel met rijst, gevuld met sperziebonen, paksoi en gekruide tofu. Giet er water bij samen met een boemboe en voeg vervolgens de taugé toe. Serveer.

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 300 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Vegetarische pikante wokschotel met rijst op tafel.

  1. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Maak de paksoi schoon en snijd deze klein. Was de taugé en laat deze uitlekken. Zet 100 ml water klaar voor de boemboe.
  2. Blancheer de sperziebonen 3 minuten in kokend water en giet ze af.
  3. Verhit in een wok twee eetlepels wokolie en roerbak het wit van de paksoi 2 minuten op hoog vuur. Voeg daarna het groen toe.
  4. Doe hetzelfde met de sperziebonen en voeg vervolgens de gekruide tofu toe. Meng alles goed door elkaar.
  5. Voeg nu de boemboe en 200 ml water toe. Laat zachtjes inkoken tot het water verdampt is. Voeg dan de taugé toe en meng alles nogmaals goed door elkaar. Serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst