Quiche wilde spinazie feta half zongedraagde tomaat

Quiche wilde spinazie feta half zongedraagde tomaat

Smulweb imageSmulweb

Een hartige taart met wilde spinazie, feta en half-gedroogde tomaatjes die heerlijk is uit de oven. Een perfecte optie voor elke dag en voor elke gelegenheid.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Quiche wilde spinazie feta half zongedraagde tomaat op tafel.

  1. Oven voorverwarmen op 200 graden. Ovenschaal van +/- 20x30 cm invetten (een ronde schaal kan natuurlijk ook).
  2. Roerbak de wilde spinazie in een klein scheutje olijfolie tot deze geslonken is, laat uitlekken in de zeef, snijd de spinazie grof en doe terug in de zeef. Rooster de pijnboompitjes in een klein pannetje op heel laag vuur.
  3. Meng de eieren, room, geperste teen knoflook, beetje peper en zout en een paar draaien chilipeper. Snijd de feta en de halfzongedroogde tomaatjes in kleine stukjes.
  4. Bekleed de ovenschaal met het bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in de bodem. Meng de spinazie met alle andere ingrediënten en giet het mengsel in de ovenschaal. Vouw het bladerdeeg van de rand naar binnen.
  5. Bak de Quiche in de oven op 200 graden tot deze goudbruin en stevig is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Hartige taart spinazie