Mango lassi

Mango lassi

Smulweb imageSmulweb

Frisse mango lassi met yoghurt, melk, limoenrasp en -sap. Pureer alles lekker glad in de blender en laat afkoelen in de koelkast. Voeg evt. suiker of honing toe voor extra zoetheid.

15 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Mango lassi op tafel.

  1. Snijd het vruchtvlees van de mango's en verwijder de schil en pitten.
  2. Doe het vruchtvlees in een blender met het sap dat op de snijplank is achtergebleven. Voeg de yoghurt, melk, limoenrasp en -sap toe.
  3. Pureer 1-2 minuten tot alles lekker glad is.
  4. Proef de lassi en voeg evt. een beetje suiker of honing toe als je het wat zoeter wilt. Laat de machine nog even kort draaien.
  5. Laat koud worden in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Mango