Pasta met zalm asperges en mascarpone als voorgerecht

Pasta met zalm asperges en mascarpone als voorgerecht

Smulweb imageSmulweb

Een rijk gevulde pasta met zalm, asperges en mascarpone roomsaus. Een perfect voorgerecht voor bij een diner. Met mierikswortel voor een extra kick!

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Fettucine

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met zalm asperges en mascarpone als voorgerecht op tafel.

  1. Kook de pasta gaar in ruim, kokend water met zout.
  2. Kook de asperges de laatste 3 minuten mee.
  3. Kook intussen de wijn met de sjalot in tot 4 eetlepels.
  4. Voeg de room en mascarpone toe met de mierikswortel en wat zout en peper.
  5. Giet de pasta en asperges af en meng het roommengsel erdoorheen.
  6. Maak de pasta af met de zalm en waterkers.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta