Avocado op roggebrood

Avocado op roggebrood

Smulweb imageSmulweb

Avocado op roggebrood, een klassieke combinatie die fris en voedzaam is. Besmeerd met een zelfgemaakte guacamolespread van knoflook, citroensap, korianderblaadjes en olijfolie. Belegd met tomaatjes.

10 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Avocado op roggebrood op tafel.

  1. Snijd de avocado doormidden en doe het vruchtvlees in een bord. Pers het sap van de citroen of limoen erover.
  2. Voeg olijfolie, peper, zout, korianderblaadjes en knoflookpoeder toe.
  3. Prak alles goed door elkaar met een vork.
  4. Doe de plakjes roggebrood in het broodrooster (hoeft niet, maar ik vind het wel lekker). Besmeer de plakjes met de avocado.
  5. Leg er vervolgens wat tomaatjes op en smullen maar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Brood Avocado Roggebrood