Tomaat-kaas-ui taart

Tomaat-kaas-ui taart

Smulweb imageSmulweb

Een hartige taart voor bij de lunch of het diner? Maak deze tomaat-kaas-ui taart! Bladerdeeg, spekjes, kaas en natuurlijk tomaten, heerlijk in combinatie met het geklopte ei. Bak hem ongeveer 30 min op 180 graden.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tomaat-kaas-ui taart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een vlaaivorm met bladerdeeg en vet deze in.
  2. Klop de eieren los en voeg peper en zout toe. Bak de spekjes even aan. Snijd de uien in ringen.
  3. Meng de losgeklopte eieren met de kaas en giet het mengsel in de vlaaivorm. Verdeel de uien en spekjes erover en druk deze goed aan. Leg de halve tomaatjes met de bolle kant naar boven erop en druk deze ook aan.
  4. Bak de taart ongeveer 30 minuten op 180 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart