Kalkoen met zuurkool uit de romertopf

Kalkoen met zuurkool uit de romertopf

Smulweb imageSmulweb

Kalkoen met zuurkool uit de romertopf met spekblokjes en ui. Laat het geheel stoven in de oven en verdeel daarna de zuurkool eroverheen. Strooi dille over het gerecht voor een heerlijke smaak.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kalkoen met zuurkool uit de romertopf op tafel.

  1. Zet de römertopf 10 minuten onder water.
  2. Wrijf de kalkoen in met zout en peper en snipper de ui. Doe het vlees, de ui, de spekblokjes en de wijn samen in de pan en zet deze met het deksel erop in een koude oven.
  3. Schakel de oven pas in op 180*C en smoor het geheel ruim 1 uur.
  4. Verdeel de zuurkool erover en laat het nog minstens 30 minuten stoven.
  5. Bestrooi het gerecht uit de oven met dille.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Groente Kalkoen Zuurkool