Mosterd speklappen

Mosterd speklappen

Smulweb imageSmulweb

De lekkerste mosterd speklappen van de barbecue maak je gemakkelijk zelf. Deze speklapjes worden heerlijk mals en krijgen een zoete smaak door de mosterd tijdens het grillen. Perfect voor een barbecue!

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mosterd speklappen op tafel.

  1. Week de satéprikkers minimaal 15 minuten in koud water.
  2. Doe de olijfolie in een kom. Pers de knoflookteentjes uit boven de olijfolie. Voeg de mosterd toe en klop deze goed door de olijfolie. Breng dit mengsel op smaak met peper en zout.
  3. Rijg de speklappen aan de satéprikkers. Smeer de speklappen in met het mosterdmengsel.
  4. Rooster ze vervolgens in ongeveer 10 minuten gaar op de barbecue.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Speklap