Fantastische pasta surf turf met room

Fantastische pasta surf turf met room

Smulweb imageSmulweb

Deze fantastische pasta surf turf met room is om je vingers bij af te likken. Biefstuk, groene asperges en rivierkreeftjes in romige saus. Met een beetje Parmezaanse kaas en pappardelle is dit een topmaaltijd.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Fantastische pasta surf turf met room op tafel.

  1. Leg het vlees uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Schil de uien en snijd ze fijn. Schil en pers de knoflook. Doe een flinke scheut olijfolie in een pan met dikke bodem en voeg de gesneden uien en de geperste knoflook toe. Verwarm intussen de oven voor op 80 graden. Droog de biefstukken met keukenpapier en kruid ze naar smaak met zout en peper. Zet de steelpan klaar met de roomboter. Rasp de Parmezaanse kaas.
  2. Zet een flinke pan water op met zout om de papardelle pasta in te koken. Kook deze al dente. Spoel de pasta af onder heet water om plakken te voorkomen en laat goed uitlekken. Verwarm de boter op een middelhoog vuur in de steelpan. Voeg de biefstukjes toe en braad ze om en om mooi bruin aan. Haal ze uit de pan, wikkel ze in aluminiumfolie en leg ze in de oven. Fruit de uien rustig totdat ze zachtgeel zijn. Voeg de groene aspergetips toe en bak deze ongeveer 2 minuten mee op hoog vuur. Blus af met witte wijn en breng op smaak met zout en peper. Voeg de slagroom toe en breng aan de kook. Voeg de rivierkreeftstaartjes en de kookroom toe en laat de smaken smelten op laag vuur.
  3. Haal de biefstukjes uit de oven en snijd ze in plakjes. Portioneer de papardelle pasta op een diep bord. Voeg een lepel saus toe en strooi Parmezaanse kaas over het geheel. Verdeel de gesneden biefstukjes over de borden. Smakelijk eten!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta