- 400 g Spinazie uit de diepvries
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Spinazie mozarella ovenschoteltje op tafel.
- Kook de aardappels en snijd ze in plakjes.
- Bak het gehakt rul, giet het vet af en laat daarna de sjalot en de knoflook meefruiten. Voeg de tomatenblokjes toe en laat even pruttelen.
- Ontdooi de spinazie, laat uitlekken en meng het ei en het paneermeel er goed doorheen met wat peper en zout.
- Vet 2 ovenschaaltjes in. Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verdeel de helft van het gehakt over de schaaltjes, daarna de helft van het spinaziemengsel, de mozzarellaplakjes, de helft van de aardappelplakjes, nogmaals gehakt, spinazie en aardappel.
- Strooi er de geraspte kaas over. Zet de ovenschoteltjes ongeveer 30 minuten in het midden van de oven. Dek eventueel af met folie als de bovenkant te donker wordt.