Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Paprika gevuld met champignons en geitenkaas op tafel.
- Snij de paprika's dwars door. Verwijder de zaadlijsten en pitjes.
- Maak het sjalotje, de knoflook, lente-uitjes en de champignons schoon. Snipper de knoflook en sjalot. Snij de champignons en lente-ui in plakjes. Snij de gedroogde tomaten fijn. Prak de geitenkaas. Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin de sjalot en knoflook glazig. Voeg de champignons en lente-ui toe en bak deze even mee. Roer de gedroogde tomaten en geitenkaas door de champignons.
- Maak op smaak met oregano, peper en zout. Los de bouillontablet op in een laagje heet water. Doe de bouillon in de vuurvaste schaal.
- Vul de paprikahelften met het champignon-mengsel. Bestrooi de paprika met geraspte kaas.
- Zet de paprika plm. 20-30 minuten in het midden van een op 200 graden voorverwarmde oven tot de paprika een mooie goudbruine kleur heeft.