Salade met rivierkreeftjes appel en knolselderij

Salade met rivierkreeftjes appel en knolselderij

Smulweb imageSmulweb

Een frisse salade met knapperige parmaham, appel, knolselderij, rucola, basilicum en rivierkreeftjes. Dit alles is gemengd met lekkere olijfolie, citroensap en lente-uitjes. Gegarneerd met granaatappelpitten.

15 min bereiden

voorgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 Knolselderij
  • 6 takjes Basilicum vers (takje)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Salade met rivierkreeftjes appel en knolselderij op tafel.

  1. Snijd de plakken knolselderij en appelpartjes in luciferdunne repen (julienne). Meng ze met de lente-ui, de olijfolie en het citroensap. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Bak in een beetje olie de plakjes parmaham krokant. Laat afkoelen en breek ze in stukken.
  3. Meng rucola, basilicum en rivierkreeftjes door de salade.
  4. Verdeel de salade over acht borden.
  5. Verdeel de stukjes ham en eventueel granaatappelpitten erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Appelsalade