Viskoekjes

Viskoekjes

Smulweb imageSmulweb

Met deze viskoekjes weet je zeker dat iedereen zijn bordje leeg eet. De combinatie van vis, aardappels, kruiden en mosterd maakt dit een heerlijk gerecht. Maak het af met de zelfgemaakte paneermeel en het eimengsel en het genieten kan beginnen!

10 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Viskoekjes op tafel.

  1. Vermeng met een vork geprakte aardappels met de vis, eidooiers, peterselie, bieslook, bloem, mosterd, Worchestersaus, zout en peper.
  2. Laat dit een uur opstijven in de koelkast.
  3. Maak platte koekjes van de vis- en aardappelmassa en haal deze door de paneermeel.
  4. Klop 2 eidooiers los met een scheutje witte wijn. Haal de koekjes één voor één door het mengsel. Haal ze dan weer door de paneermeel, zodat er geen plekje onbedekt blijft.
  5. Bak de koekjes goudbruin in de boter.
eet smakelijk