Gevulde kastanjechampignons uit de oven

Gevulde kastanjechampignons uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Wat is er lekkerder dan gevulde kastanjechampignons uit de oven? Een makkelijk te bereiden gerechtje dat perfect is als snack of voorgerecht. Met Boursin en Parmezaanse kaas gevuld en klaar om te serveren op een bedje van veldsla en kerstomaatjes.

45 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Gevulde kastanjechampignons uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Veeg de kastanjechampignons schoon met een stukje keukenpapier en breek de steeltjes eruit.
  3. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Houd een handjevol ringetjes achter voor de garnering.
  4. Maak de Boursin in een diep bord met een vork los en meng de overige bosui erdoor.
  5. Vul de champignonhoedjes met het Boursin mengsel en zet ze naast elkaar op een bakplaat. Strooi de Parmezaanse kaas erover.
  6. Bak de champignons in de oven in 20-25 minuten mooi bruin en gaar.
  7. Klop de azijn en olijfolie in een kom tot een dressing en schep de veldsla en kersttomaatjes er luchtig door.
  8. Verdeel de salade over een platte schaal of kleine bordjes en zet de champignons op de salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Sauzen Salade