Tulband met rozijnen

Tulband met rozijnen

Smulweb imageSmulweb

De Tulband met rozijnen is zoet en heerlijk luchtig. Maak van het bakken een gezellige activiteit met het gezin. Heerlijk om te combineren met koffie of thee op een gezellige middag.

60 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tulband met rozijnen op tafel.

  1. Oven voorverwarmen op ca. 175 graden. Tulbandvorm invetten.
  2. Zachte boter in een kom doen. Suiker, vanillesuiker, eieren, zout, maizena, bloem, bakpoeder en melk toevoegen en alles met een handmixer op de hoogste stand dooreen roeren, in totaal ca. 2 minuten.
  3. Op het laatst de rozijnen door het deeg mengen.
  4. Deeg in de ingevette tulbandvorm overbrengen en in de voorverwarmde oven op ca. 175 graden in 50-60 minuten gaar bakken.
  5. Na het bakken de tulband ca. 10 minuten in de vorm af laten koelen alvorens op een taartrooster te kiepen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Zuivel Bakken