Spatzle met kaas en uien ( soort oostenrijkse pasta )

Spatzle met kaas en uien ( soort oostenrijkse pasta )

Smulweb imageSmulweb

Binnen een handomdraai zet je dit heerlijke Oostenrijkse gerecht op tafel! Spätzle, gebakken uien en 2 soorten kaas maken dit gerecht tot een waar succes. Goudbruin uit de oven, jummie!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Spatzle met kaas en uien ( soort oostenrijkse pasta ) op tafel.

  1. Kook de spätzle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat ze goed uitlekken in een zeef.
  2. Pel de uien en snijd ze in dunne halve ringen.
  3. Verhit de olie en bak hierin de uienringen op een lage warmtebron zacht en lichtbruin.
  4. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  5. Doe de spätzle in een vuurvaste schaal.
  6. Roer de gebakken uien en de helft van beide kaassoorten door de spätzle.
  7. Strooi de rest van de kaas bovenop.
  8. Zet de schaal ± 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven tot de pasta een mooi goudbruin kleurtje heeft gekregen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Groente Pasta Ui