Gehaktbrood met broccoli en kaas

Gehaktbrood met broccoli en kaas

Smulweb imageSmulweb

Maak het gerecht van deze week speciaal met ons heerlijk en makkelijk recept voor gehaktbrood met broccoli en kaas. Volg onze eenvoudige instructies en binnen een uur heb jij een smaakvolle maaltijd op tafel staan!

60 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gehaktbrood met broccoli en kaas op tafel.

  1. Verdeel de broccoli in roosjes en kook deze in kokend water met een snufje zout gedurende 3 minuten. Giet af en laat uitlekken. Snijd de kaas in kleine stukjes.
  2. Meng het gehakt met de kruiden, eieren, paneermeel, kaas en broccoliroosjes. Vet een cakevorm van 1 l in en vul deze met het gehaktmengsel. Dek de vorm af met aluminiumfolie.
  3. Verwarm de oven voor op 180°C en bak het gehaktbrood in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 1 uur.
  4. Verwijder ca. 15 minuten voor het einde van de baktijd het folie en verhoog de oventemperatuur tot 200°C.
  5. Haal het gehaktbrood uit de oven, laat het even rusten en snijd vervolgens in dikke plakken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Kaas Broccoli