Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Kabeljauw met prei en kerrieroom uit de oven op tafel.
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Maak de prei schoon en snijd de preien in dunne ringetjes.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de prei al omscheppend in ongeveer 4 minuten beetgaar.
- Roer de helft van het kerriepoeder en zout en peper naar smaak erdoor.
- Vet een ovenschaal in en verdeel driekwart van de prei over de bodem.
- Wrijf de kabeljauwfilet in met zout, peper en citroensap en leg de filet op de prei.
- Roer de crème fraîche en de rest van het kerriepoeder door de rest van de prei.
- Voeg zout en peper toe en strijk de kerrieroom over de vis uit.
- Strooi de kaas erover. Schuif de schaal in het midden van de oven en laat de kabeljauw in de oven in ca. 25 minuten gaar worden en de kaas gratineren.