Gevulde paprikas uit de oven

Gevulde paprikas uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Gevulde paprika's uit de oven, heerlijk! Ook perfect voor vegetariërs. Eventueel wat rijst erbij maken en je hebt een zeer volledige vegetarische maaltijd.

45 min bereiden

voorgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 175 g Quorn vegetarische stukjes
  • 150 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gevulde paprikas uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de bovenkant van de paprika's af (ongeveer twee cm vanaf de steel) en snijd het vruchtvlees van de bovenkant in kleine blokjes. Haal de zaadlijsten uit de paprika's en snijd eventueel een dun plakje van de onderkant, zodat de paprika's goed blijven staan.
  3. Snijd de lente-uitjes in ringetjes en de knoflook en tomaten in kleine blokjes.
  4. Verwarm 2 eetlepels Becel Keuken hierin de groentenblokjes op een hoog vuur. Voeg na 3 minuten Quorn fijngehakt toe en schep dit door het groentenmengsel.
  5. Snijd het bolletje mozzarella-kaas in kleine blokjes en roer ze, van het vuur af, door het groentenmengsel. Maak de vulling op smaak af met versgemalen peper, zout en oregano. Vul hier de paprika's mee en doe op iedere paprika een eetlepel ketchup.
  6. Vet een ovenschaal in met een eetlepel Becel Keuken, zet de gevulde paprika's erin en schenk er de bouillon bij.
  7. Plaats de paprika's in het midden van de voorverwarmde oven en laat ze in ongeveer 25 minuten gaar worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Soep