Daging rendang (slow cooker)

Daging rendang (slow cooker)

Smulweb imageSmulweb

Langzaam gegaarde Daging Rendang, verrijkt met ui en gekruid met Rendang pasta en sambal om het net genoeg pit te geven, perfect voor elke gelegenheid. Bind de saus iets in met allesbinder en geniet van de heerlijke smaak.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Daging rendang (slow cooker) op tafel.

  1. Bestrooi het rundvlees met peper en zout en leg het in de slowcooker.
  2. Leg de ui bovenop het rundvlees.
  3. Maak in een pannetje rundvleesbouillon en roer de bakjes Rendang erdoorheen, tot het opgelost is. Voeg sambal naar smaak toe.
  4. Giet het mengsel over het rundvlees in de slowcooker, zodat het bedekt is met saus.
  5. Zet de deksel op de slowcooker, zet de tijd op 7 uur en zet de slowcooker aan.
  6. Bind eventueel de Daging Rendang met allesbinder voordat het geserveerd wordt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Daging rendang