Kip met appel en honing

Kip met appel en honing

Smulweb imageSmulweb

Deze kip met appel en honing combineert fris, zoet en zacht op je bord. Marineer de kipfilets in een tijmmarinade en bak in Becel voor koken, (roer)bakken en braden. Voeg appel en honing toe voor extra smaak en bind de saus met maïzena.

60 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 el becel olie

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kip met appel en honing op tafel.

  1. Pel en snipper de ui en knoflook. Maak een marinade van het citroensap, Becel Dieet Olie, knoflook, ui en tijm. Marineer de kipfilets minimaal 1 uur.
  2. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in partjes.
  3. Verwarm de Becel voor koken, (roer)bakken en braden in een pan en bak hierin de kipfilets goudbruin. Haal vervolgens de kipfilets uit de pan. Doe de honing en appelpartjes in de pan en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.
  4. Meng de maïzena aan met wat water en bind hiermee de saus. Voeg de kipfilets toe en laat de saus nog enigszins inkoken voor het serveren.
  5. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Fruit Appel