- 175 g Philadelphia
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Pasta met tonijn en rucola op tafel.
- Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim kokend water met een scheutje olijfolie en de bouillonblokjes.
- Bak de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie tot ze bruin worden. Pas op dat ze niet aanbranden.
- Bak de uien en champignons in 2 eetlepels olie op hoog vuur, voeg onder het bakken de knoflook toe.
- Was de citroen en rasp de schil.
- Halveer de citroen en pers de helften uit.
- Roer de citroenrasp en het sap door de Philadelphia en breng het op smaak met peper en zout.
- Hak de rucola grof.
- Laat de tonijn uitlekken.
- Giet de penne af en schep direct de Philadelphia en de tonijn erdoor.
- Voeg voorzichtig de uien, champignons en rucola toe aan de penne en strooi de pijnboompitten als garnering eroverheen.