- 400 g Tomaten gepeld
Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Rundvlees in een verrukkelijke saus ( slowcook) op tafel.
- Week de (BK) slowcooker 20 minuten in koud water. Als je een elektrische slowcooker hebt die voorverwarmd moet worden (meestal zo'n 20 minuten) zet je die vast aan.
- Braad de appel en de ui in de olie op middelhoog vuur tot ze zacht zijn.
- Meng ondertussen in een kom de bloem, kerriepoeder en peper/zout.
- Meng het vlees door de gekruide bloem.
- Schep de ui/appel uit de pan en leg ze in het deksel van de slowcooker (of op een bord).
- Braad in dezelfde pan (voeg eventueel eerst nog wat olie toe) het vlees tot het lichtgekleurd is en voeg dan het appel/ui mengsel toe.
- Giet de bouillon erbij en breng aan de kook.
- Voeg vervolgens alle overige ingrediënten toe en breng opnieuw aan de kook.
- Giet alles over in de slowcooker, dek af met het geglazuurde deksel.
- Zet de BK slowcooker in een koude oven op 175°C voor 2,5 uur.
- Indien de saus te dun is dan kan je deze alsnog binden.
- Na 2,5 uur is het gerecht gaar en het vlees kan je wegzuigen.