Topvarkenshaas met honing-mosterd appeltjes

Topvarkenshaas met honing-mosterd appeltjes

Smulweb imageSmulweb

Topvarkenshaas met honing-mosterd appeltjes uit de oven maak je eenvoudig met dit overheerlijke recept. Smeer het haasje in en wikkel in ham en schik de appeltjes om het vlees heen. Bakken in de oven en genieten maar!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 2 takjes Tijm (takje)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Topvarkenshaas met honing-mosterd appeltjes op tafel.

  1. Haal het vlees uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen.
  2. Meng in een niet te klein schaaltje honing, mosterd en azijn.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C.
  4. Bestrijk het haasje met het honingmengsel en bestrooi met peper en zout. Pas op, de ham is ook zout.
  5. Wikkel het haasje vervolgens in de ham en leg het midden in een ovenschaaltje.
  6. Schil de appels en snijd ze in 8 parten. Schep de appel door de rest van het honingmengsel.
  7. Schik de appeltjes rondom het vlees en steek de takjes kruiden ertussen.
  8. Bak het geheel 40 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Vlees Fruit Bakken Appel