Gevulde cherrytomaat met serrano-ham

Gevulde cherrytomaat met serrano-ham

Smulweb imageSmulweb

Verwen jezelf met deze smaakvolle gevulde cherrytomaten met serrano ham en boursin. Geroosterde pompoenpitten erover heen, en je hebt een makkelijk en heerlijk hapje om indruk te maken op vrienden en familie.

10 min bereiden

borrel

10 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevulde cherrytomaat met serrano-ham op tafel.

  1. Laat een koekenpan met dikke bodem heet worden en rooster hierin de pompoenpitten.
  2. Neem de pompoenpitten uit de pan wanneer deze geur afgeven en laat ze op een bordje afkoelen.
  3. Was de tomaatjes en verwijder het bovenste kapje. Wikkel om ieder tomaatje een plakje Serrano-ham en zet ze vast met een prikker.
  4. Verdeel met een theelepeltje Boursin roomkaas over de tomaatjes en garneer met de geroosterde pompoenpitten.
  5. TIP: Vervang de pompoenpitten door pijnboompitten of zonnebloempitten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas