Garnalen met kokos dubbel gebakken

Garnalen met kokos dubbel gebakken

Smulweb imageSmulweb

Krokante garnalen omhuld in een jasje van kokos, perfect gebakken om ze knapperig te houden. Serveer met een smaakvolle dipsaus om het genot te vergroten.

15 min bereiden

voorgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 120 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Garnalen met kokos dubbel gebakken op tafel.

  1. Verwarm 1/2 - 1 liter olie voor op 175C.
  2. Verwijder darmpje van de garnalen en pel ze af tot aan de staart. Snijd de garnalen langs de buitenkant vlinder (open). Was en droog de garnalen.
  3. Voeg droge ingrediënten samen in een schaal.
  4. Mix olie en koud water samen met de bloem.
  5. Verwarm de oven voor op 150C.
  6. Haal de garnalen eerst door de bloem en dan door het beslag. Haal de garnalen nu door de kokos en plaats ze in het frituur. Frituur gedurende 2-4 minuten (licht bruin) en lek ze uit.
  7. Bak de garnalen in de oven gedurende 4-5 minuten.
  8. Serveer de garnalen warm met dip saus.
eet smakelijk