Geroosterde zalm met mojosaus

Geroosterde zalm met mojosaus

Smulweb imageSmulweb

Geroosterde zalm met mojosaus! Geroosterd in de grillpan met bosui en op smaak gebracht met zout, peper en olijfolie. Smaakvolle mojosaus met citroensap, knoflook, paprikapoeder, komijn en azijn. Serveer op schaaltjes en geniet!

10 min bereiden

borrel

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Geroosterde zalm met mojosaus op tafel.

  1. Snijd de zalmfilets doormidden en bestrooi ze met zout en peper. Bestrijk ze met olijfolie gemengd met citroensap.
  2. Pureer voor de mojosaus knoflook, paprikapoeder, komijn, azijn of citroensap en zout. Voeg de olie al kloppend in een dun straaltje toe zodat de saus iets dikker wordt.
  3. Verwarm de grillpan of ovengrill. Rooster de zalm aan beide kanten, afhankelijk van de dikte, circa 2 minuten.
  4. Serveer de vis, bestrooid met bosui op schaaltjes met de mojosaus erbij.
eet smakelijk