Light white chocolate cheesecake

Light white chocolate cheesecake

Smulweb imageSmulweb

Deze verrukkelijke witte chocolade-cheesecake is heerlijk licht en romig van smaak. Yoghurt en klopfix laten de taart heerlijk opstijven. Decoreer de taart vlak voor het serveren en genieten maar!

60 min bereiden

ontbijt

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Light white chocolate cheesecake op tafel.

  1. Vet de springvorm in met een beetje boter. Verkruimel de koekjes met de boter in een keukenmachine. Verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel.
  2. Klop de Philadelphia, yoghurt, basterdsuiker en vanillesuiker tot een smeuïge massa. Maak de garde of kloppers goed schoon. Strooi de klopfix al kloppend door de slagroom en klop de slagroom goed stijf.
  3. Spatel de slagroom door het Philadelphia-mengsel. Vervolgens de witte chocoladevlokken en verdeel de vulling gelijkmatig over de bodem. Laat de taart minimaal 2 uur in de koelkast opstijven.
  4. Versier de taart vlak voor het serveren: bestrooi de taart met donkere of witte chocoladevlokken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Cheesecake