Duitse biefstuk met frisse aardappelsalade

Duitse biefstuk met frisse aardappelsalade

Smulweb imageSmulweb

Deze Duitse biefstuk met frisse aardappelsalade is je nieuwe favoriet! Heerlijke gestoofde biefstuk in combinatie met een frisse aardappelsalade die op smaak is gebracht met mosterd, olie en azijn.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 410 g Jumbo Duitse Biefstuk Biologisch

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Duitse biefstuk met frisse aardappelsalade op tafel.

  1. Kook de aardappels in de schil in circa 20 minuten gaar.
  2. Maak ondertussen de dressing door de mayonaise met de azijn, mosterd en olie los te kloppen. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Giet de aardappels af en laat ze enigszins afkoelen. Pel ze en snijd ze in dunne plakjes.
  4. Schep de dressing, de sjalot, augurk en kruiden door de lauwwarme aardappels en breng verder op smaak.
  5. Verwarm de olie en bak de biefstukken aan beide kanten bruin en mediumgaar in circa 2 minuten per kant.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Salade Aardappelsalade Duitse aardappelsalade Frisse aardappelsalad