Kruidige goulash 3 in 1

Kruidige goulash 3 in 1

Smulweb imageSmulweb

Kruidige goulash 3 in 1: Je kunt er alle kanten mee op! Een rijke goulash-stoof met mosterd, azijn en oregano, goulashsoep met aardappel en oregano of maak bladerdeeghalmpjes gevuld met goulash, yum!

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(6)

  • 1000 g Runderpoulet, onbereid
  • 2 Surinaams maggiblokje
  • 350 g Tomato frito

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kruidige goulash 3 in 1 op tafel.

  1. Zet alle dingen klaar die je nodig hebt. Snipper de uien en snijd paprika in blokjes. Pel de knoflook.
  2. GOULASH: smelt boter in de pan en bak het vlees licht aan. Bestrooi met 2 eetlepels paprikapoeder en laat even meesmoren. Haal het vlees uit de pan en bewaar het. Voeg de gesnipperde uien en geperste knoflook toe aan het overgebleven vocht. Voeg de paprika en champignons toe en laat even sudderen. Voeg mosterd, azijn, kruidnagel en oregano toe en roer goed. Voeg het vlees, blik tomatenblokjes en pakje tomato frito toe. Verkruimel maggieblokjes erboven en meng alles goed. Voeg een laurierblaadje toe en zet de pan op stoofstand. Laat minstens 3 uur sudderen en verwijder het laurierblaadje als het klaar is. Smakelijk eten!
  3. GOULASHSOEP: smelt een beetje boter in de pan en voeg de gesnipperde ui toe. Laat deze fruiten tot hij zacht is. Voeg dan paprikapoeder toe en blijf goed roeren. Voeg bouillon toe. Vul dit aan met de goulash tot 2 liter. Voeg oregano en aardappel toe naar eigen smaak. Breng aan de kook zonder deksel zodat de soep kan inkoken. Als de aardappels gaar zijn, is de soep klaar. Een heerlijke maaltijdsoep.
  4. BLADERDEEGHAPJE MET GOULASH: Verwarm de oven voor op 200 graden en laat het bladerdeeg ontdooien. Laat restjes goulash uitlekken in een zeef. Verdeel de goulash op de bladerdeegplakken en vouw dicht als envelopjes. Bestrijk met melk of eigeel. Bak in de oven voor 15 tot 20 minuten. Smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje