- 125 g Buffelmozzarella
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Kalkoenschnitzels met mozzarella en pesto op tafel.
- Oven voorverwarmen op 200° boven- en onder-warmte.
- Knoflook pellen en uitpersen.
- Kalkoenschnitzels kruiden met peper en zout en aan beide zijden dun met bloem bestrooien.
- Olie verhitten en kalkoenschnitzels hierin snel aan beide zijden bruin bakken. Iets laten afkoelen.
- Kalkoenschnitzels in ovenschaal of op bakplaat leggen en aan de bovenzijde insmeren met knoflook en pesto.
- Mozzarella in dunne plakjes snijden en over de kalkoenschnitzels verdelen.
- Tomaat in dunne plakjes snijden en verdelen over de mozzarella. Bestrooien met zout, peper en wat geraspte kaas.
- Zet de kalkoenschnitzels in het midden van de voorverwarmde oven tot de kaas is gesmolten en een goudbruine kleur krijgt.