Zalmbonbons

Zalmbonbons

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke zalmbonbons, gemaakt met verse zalm, roomkaas, citroen, mierikswortel en crème fraîche. Serveer als smakelijk voorgerecht of als elegante snack op elk feestje. Laat de bonbons eerst goed koud worden in de koelkast voor het serveren.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zalmbonbons op tafel.

  1. Hak 75g zalm fijn. Was de bieslook en knip deze fijn.
  2. Meng de roomkaas met het citroensap, de mierikswortel, de crème fraîche en de bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel het roomkaasmengsel in hoopjes over 8 plakken zalm. Wikkel de zalm om de roomkaas heen en verpak ze één voor één in plasticfolie.
  4. Laat de zalmbonbons in de koelkast goed koud worden.
eet smakelijk