- 200 g Ijsbergsla met tuinkruiden
- 1 Zakje mals en kruidig Mediterrane Kruiden
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Romige penne met kip en paprika op tafel.
- Kook de penne rigate beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de paprika's in stukjes.
- Verhit de olijfolie in een braadpan en bak hierin de baconreepjes en kipblokjes in 3-4 minuten lichtbruin.
- Schep de paprika erdoor en bak alles nog 3-4 minuten.
- Voeg de Blue Band Finesse toe en schep de kruidenpasta erdoor. Breng het al roerende aan de kook en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
- Giet de penne af en schep de pasta door de saus. Warm de pasta nog even goed door.
- Meng de ijsbergsla in een slakom met de dressing en strooi de versiermix erover.
- Serveer de sla bij de romige pasta.