Bricks met spinaziefeta en mozzarella

Bricks met spinaziefeta en mozzarella

Smulweb imageSmulweb

Met deze bricks met spinaziefeta en mozzarella steel jij de show op elk feestje. Lekker krokant filodeeg gevuld met spinazie en twee heerlijke soorten kaas. Serveer ze warm en geniet van de verbluffende smaak.

45 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bricks met spinaziefeta en mozzarella op tafel.

  1. Hak de ui en fruit deze in wat olijfolie.
  2. Doe de gefruite ui in een kookpan samen met de gewassen spinazie en het verkruimelde halve kippenbouillonblokje. Doe het deksel op de pan en laat de spinazie slinken. Laat de spinazie goed uitlekken en houd apart.
  3. Verkruimel de feta en snijd de bol mozzarella in kleine stukjes. Doe de goed uitgelekte en afgekoelde spinazie in een kom en meng deze met de verkruimelde feta en de mozzarellastukjes. Meng alles goed door elkaar.
  4. Snijd het filodeeg in lange repen en besmeer met olijfolie. Leg op elke reep deeg een lepel van de spinazie/kaasvulling en vouw op tot driehoekige bricks.
  5. Leg de bricks op een met bakpapier belegde bakplaat, kwast nog wat olijfolie over de bricks en bak ze ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas