Visschotel a la ine

Visschotel a la ine

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk! Met deze visschotel a la Ine breng je een beetje zee op tafel. Bevroren visfilets besmeerd met roomkaas, knapperig gebakken groente en kaas. Alles samen in de oven tot de kaas gesmolten is.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(24)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Visschotel a la ine op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 gr.
  2. Snijd de uien in grove stukken, schaaf de winterwortel met een dunschiller aan linten, pers de knoflook, snijd de tomaten in grove stukken en ook de bosuitjes.
  3. Verhit de helft van de olie en fruit daarin op matig vuur de ui met de knoflook en de wortel. Verkruimel er de visbouillontablet over en laat even smoren.
  4. Schep het mengsel uit de pan in een ovenschaal.
  5. Doe de rest van de olie in de pan en roerbak de tomaat en de bosui met versgemalen zout en peper 2 minuten op hoog vuur.
  6. Leg de (bevroren) visfilets op het wortel/ui-mengsel. Bestrooi met peper en zout en besmeer ze met de Philadelphia. Verdeel er de garnalen over, en daarbovenop het tomaat/bosui-mengsel.
  7. Bestrooi met de geraspte kaas en zet de schaal 40 minuten in de oven.
eet smakelijk