Bladerdeeg met rauwe ham en pesto

Bladerdeeg met rauwe ham en pesto

Smulweb imageSmulweb

Bladerdeeg met rauwe ham en pesto: een klassieker van een hapje dat het op elk feestje goed doet. Door de pesto krijgt dit hapje iets mediterraans en met de ham omwikkeld is het de perfecte hartige snack.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Bladerdeeg met rauwe ham en pesto op tafel.

  1. Bestrijk de bladerdeeg plakjes met de pesto. Leg hierop een plakje rauwe ham en strooi er wat Parmezaanse kaas over.
  2. Rol het geheel op en snijd de rol in plakken van ongeveer 1 cm.
  3. Bak de plakken af in een voorverwarmde oven op 175 tot 200 graden gedurende ongeveer 15-20 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Vlees Sauzen Bladerdeeg