- 8 Snack tomaatjes
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Sonja bakker kabeljauw fantasie op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Laat de vis ontdooien en verdeel in twee stukken per persoon. Kruid de vis met peper en zout en rol om ieder stukje vis een plakje serrano-ham (eventueel vastzetten met een prikker). Leg de vis in een ingevette ovenschaal en plaats deze 8 minuten in de oven.
- Kook de tagliatelle.
- Meng de basilicum met azijn, mosterd, suiker (zoetstof) en pers een teentje knoflook erboven uit. Roer de creme fraiche erdoorheen.
- Haal de ovenschaal uit de oven. Giet eventueel overtollig vocht af (vooral als je diepvriesvis hebt!). Voeg de in tweeen gesneden trostomaatjes erbij en giet de saus over de vis.
- Zet de schaal nog 8 minuten in de oven.