Pittige kipreepjes met sperziebonen uit de wok

Pittige kipreepjes met sperziebonen uit de wok

Smulweb imageSmulweb

Een pittig Oosters gerecht dat zo klaar is: kipreepjes met sperziebonen uit de wok. Snel en makkelijk te maken door de kipreepjes eerst rondom bruin te bakken met knoflook, Spaanse peper en gember. Chilisaus, sojasaus, peper en zout erbij en smullen maar.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pittige kipreepjes met sperziebonen uit de wok op tafel.

  1. Maak de sperziebonen schoon en snijd ze in stukjes. Snij de kipfilet ook in blokjes. Pel en snipper de knoflook en maak de Spaanse peper schoon door pitjes en zaadlijsten te verwijderen. Snijd de peper vervolgens in stukjes. Was de lente-uitjes en snijd ze in ringetjes.
  2. Verhit de olie in de wok. Bak hierin de kipreepjes snel rondom bruin. Bak de knoflook, Spaanse peper en gember even mee.
  3. Voeg de sperziebonen toe en roer alles goed door. Maak op smaak met chilisaus, sojasaus, peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sperziebonen