Kaas worstenhapjes

Kaas worstenhapjes

Smulweb imageSmulweb

Kaas worstenhapjes uit de oven, zo gemaakt! Plakken bladerdeeg bestrooi je met peper en zout. Leg de kaas blokjes en cocktailworstjes erop en rol ze dicht. Bestrijk ze met losgeklopt ei en bak ze in 25 minuten goudbruin op 225°C.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 15 Cocktailworstjes

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kaas worstenhapjes op tafel.

  1. Snijd de plakken bladerdeeg doormidden (zodat je 2 rechthoeken hebt). Strooi daar behoorlijk wat peper en zout op.
  2. Snijd de blokjes kaas en laat de cocktailworstjes uitlekken (er mag geen vocht meer op zitten).
  3. Zet de oven op 225°C om voor te verwarmen.
  4. Pak de halve plakjes bladerdeeg (die intussen zijn bestrooid met peper en zout) leg daar de worstjes op of de kaas en rol ze dicht. Zorg dat de uiteinden ook goed dicht zitten en bestrijk ze met het losgeklopte ei.
  5. Leg ze op een bakplaat en zet ze in een voorverwarmde oven (225°C) en laat ze daar 25 minuten in bakken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas