Salade vitello tonnato

Salade vitello tonnato

Smulweb imageSmulweb

Salade vitello tonnato. Een echte klassieker. Heerlijk mals rundergehakt gecombineerd met de smaak van tonijn. Rijkelijk gevuld met ei. Geserveerd met een smaakvolle tonijnsaus en tomaatjes. Perfect op smaak door de toevoeging van kappertjes.

15 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Kalfsrollade

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Salade vitello tonnato op tafel.

  1. Kook de eieren hard en laat ze snel afkoelen. Pel en halveer de eieren en leg ze apart.
  2. Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een kom. Doe er een paar druppels citroensap, de mayonaise en crème fraîche bij. Pureer alles met de staafmixer tot een mooie vloeibare massa.
  3. Maak de sla schoon en verdeel deze over twee borden. Leg hierop een paar plakken rollade of fricandeau en aan weerszijden de gehalveerde hardgekookte eieren.
  4. Verdeel de tonijnsaus over de rollade en de eieren. Garneer met kappertjes en tomaatjes.
eet smakelijk