Bruine bonen met katenspek in mosterd-roomsaus

Bruine bonen met katenspek in mosterd-roomsaus

Smulweb imageSmulweb

Bruine bonen met katenspek in mosterd-roomsaus is een smakelijke combinatie. Met weinig ingrediënten zet je een heerlijk gerecht op tafel. Voeg ook eens balsamicoazijn toe voor extra smaak.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Bruine bonen met katenspek in mosterd-roomsaus op tafel.

  1. Bonen in zeef afgieten en afspoelen.
  2. Ui en knoflook pellen en snipperen. Prei in smalle ringetjes snijden, wassen en goed laten uitlekken. Lente-uitjes wassen en in ringetjes snijden. Katenspek in kleine blokjes snijden. Crème fraîche en mosterd door elkaar roeren.
  3. Olie verhitten en spek knapperig bakken.
  4. Voeg ui en knoflook toe. Bak even mee, maar niet bruin laten worden. Voeg prei toe en bak even mee.
  5. Voeg bruine bonen toe en verwarm al omscheppend.
  6. Voeg kruiden toe en meng room en mosterd door de warme bonen. Op smaak maken met wat balsamicoazijn.
  7. Garneren met lente-uitjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen Bruine bonen