Aardappeltaartje

Aardappeltaartje

Smulweb imageSmulweb

Aardappeltaartjes uit de muffinvorm zijn superschattig én je hebt meteen een perfecte portie. Lekker gevuld met aardappelpuree, ei, knoflook en bieslook. De ultieme hartige snack voor tussendoor.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Bieslook vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Aardappeltaartje op tafel.

  1. Verdeel de helft van het aardappelmengsel over 6 ingevette holletjes van het muffin bakblik.
  2. Klop het ei met de slagroom, het uitgeperste teentje knoflook, de bieslook en peper en zout naar smaak los en verdeel de helft over de aardappelen.
  3. Verdeel de rest van het aardappelmengsel erover. Schenk de rest van het eimengsel erop.
  4. Bak de taartjes in de voorverwarmde oven op 200 °C gedurende ongeveer 20 minuten lichtbruin en gaar.
  5. Laat de taartjes ongeveer 5 minuten staan, snijd de rand los met een scherp mesje en schep de taartjes er voorzichtig met een vork uit.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Kruiden