Kip met spek boursin en champignons in bladerdeeg

Kip met spek boursin en champignons in bladerdeeg

Smulweb imageSmulweb

Kip, spek, champignons en boursin verpakt in bladerdeeg gebakken tot goudbruin en heerlijk knapperig. Maak met gemak een heerlijk gerecht door deze eenvoudige instructies te volgen en laat de oven de rest doen.

25 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kip met spek boursin en champignons in bladerdeeg op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op circa 200 graden.
  2. Laat de bladerdeegplakjes ontdooien. Bestrooi het ontbijtspek met peper en bak het knapperig. Voeg champignons in plakjes toe en bak even mee.
  3. Snijd de kipfilet in stukjes. Beleg de bladerdeegplakjes met kip, een stukje boursin en wat spek-champignonmengsel. Vouw het dicht en bestrijk met geklopt ei.
  4. Bak het geheel gedurende 15 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Vlees Kaas Groente Bakken Paddenstoelen Bladerdeeg Speklap Champignons