- 1000 g Kippenvleugels
- 150 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Kippenvleugeltjes met honing en knoflook op tafel.
- Meng de sojasaus, honing en water in een pannetje. Schil de knoflook en hak de teentjes fijn.
- Verwarm een scheut olie in een wok (of eventueel een gewone pan), voeg de knoflook en de gember toe en roerbak gedurende een paar seconden.
- Doe de vleugels bij de smaakmakers in de wok en roerbak ze 5 minuten, zodat ze aan alle kanten mooi bruin zijn.
- Voeg indien nodig meer olie toe.
- Giet de soja-honingsaus in de wok, draai het vuur zachter en laat alles onder deksel stoven tot het vlees gaar is.
- Regelmatig in de pan roeren.
- Verwijder het deksel, draai het vuur op maximum, laat al roerende de saus inkoken tot de vleugels aan alle kanten zijn geglaceerd.