Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met kipfilet broccoli courgette en gedr tomaten op tafel.
- Kook de pasta beetgaar.
- Was de courgette. Verwijder de uiteinden en snijd de courgette in super kleine blokjes. Was de broccoli en snijd hiervan kleine roosjes. (De stronk wordt niet gebruikt). Snijd de gedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Snijd de gerookte kipfilet in kleine stukjes. Pel de knoflook en knijp deze uit met de knoflookpers.
- Verhit de olie in een grote pan. Bak hierin de courgette al roerend plm. 3 minuten. Voeg de broccoliroosjes erbij en bak deze even mee. Doe dan de geperste knoflook en de gedroogde tomaatjes erbij en bak deze ook even mee.
- Voeg de stukjes gerookte kipfilet toe en de witte wijn. Bak alles al roerend even goed door. Doe de boursin of kruidenkaas erbij. Laat dit smelten. Breng alles op smaak met zout en peper.
- Roer de saus door de beetgare pasta.
- Wil je gratineren, strooi dan de belegen geraspte kaas over de saus en zet de schaal nog plm. 20 minuten in de op 200 graden voorverwarmde oven.