Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Visrecept (slank) op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Laat bevroren vis eerst ontdooien in de koelkast.
- Kook de aardappelschijfjes en laat nagaren in de verpakking.
- Schil de bleekselderij met een dunschiller en snijd in kleine reepjes. Snijd de rode uien in ringen.
- Doe de tomaten uit blik in een pan en pers de knoflook erboven uit. Voeg de Worcestershiresaus, bleekselderij, zout en versgemalen peper toe.
- Laat dit 8-10 minuten zachtjes pruttelen en roer af en toe.
- Maak ondertussen de kaassaus met meer water dan op het pakje staat.
- Lepel het tomaten/selderij prutje over in een ovenvaste schaal en verdeel de uienringen eroverheen.
- Leg de vis erop en maal verse peper over de vis.
- Leg de aardappelschijfjes op de vis en giet de kaassaus erover.
- Schuif de schaal in het midden van de oven en laat het gerecht 25 minuten garen.