Visrecept (slank)

Visrecept (slank)

Smulweb imageSmulweb

Een slanke optie voor een avondmaal: heerlijke vis met aardappelschijfjes en een romige kaassaus. De vis, bovenop een bedje van tomaat, bleekselderij en ui, wordt perfect in de oven, terwijl de aardappels in de mond smelten.

25 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Visrecept (slank) op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Laat bevroren vis eerst ontdooien in de koelkast.
  3. Kook de aardappelschijfjes en laat nagaren in de verpakking.
  4. Schil de bleekselderij met een dunschiller en snijd in kleine reepjes. Snijd de rode uien in ringen.
  5. Doe de tomaten uit blik in een pan en pers de knoflook erboven uit. Voeg de Worcestershiresaus, bleekselderij, zout en versgemalen peper toe.
  6. Laat dit 8-10 minuten zachtjes pruttelen en roer af en toe.
  7. Maak ondertussen de kaassaus met meer water dan op het pakje staat.
  8. Lepel het tomaten/selderij prutje over in een ovenvaste schaal en verdeel de uienringen eroverheen.
  9. Leg de vis erop en maal verse peper over de vis.
  10. Leg de aardappelschijfjes op de vis en giet de kaassaus erover.
  11. Schuif de schaal in het midden van de oven en laat het gerecht 25 minuten garen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel Sauzen